Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Dubbel op de Roggewoning

Aanstaande zondag 19 maart is het tijd voor wederom een super Sunday. Op de Roggewoning in Wassenaar is HGC de tegenstander van onze heren en dames 1.

 

Bij de dames belooft het een spannende wedstrijd te worden en heel belangrijk, want HGC staat maar 1 plekje en 3 punten boven onze Damus op de ranglijst. Onze Damus kunnen dus goede zaken doen!

 

Bij de mannen is het op de ranglijst, op het oog, niet spannend, want de heren van HGC vinden we pas terug op de tiende plaats. Dat is natuurlijk een plek waar die ploeg niet thuishoort dus zullen ze graag punten willen pakken.

 

Het belooft dus een mooie zondag te worden. 

De wedstrijd van de dames wordt om 12.45 uur gespeeld en de heren starten om 14.45 uur. 

Die tijden zijn eigenlijk altijd zo, maar in de toekomst wellicht niet meer vindt een overgrote meerderheid van de twaalf clubs in de Tulp Hoofdklasse Dames, blijkt uit een rondgang van hockey.nl. Ook de KNHB zegt open te staan voor verandering van de aanvangstijden. Hockeyen op primetime (zondagmiddag 14.45 uur) moet in de Hoofdklasse niet meer alleen zijn weggelegd voor mannenteams. De clubs omarmen het idee dat afgelopen week uit de koker kwam van internationals Maria Verschoor en Josine Koning. Klik hier voor het hele verhaal.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda