Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 15 oktober 2022
Tijd T/U Team Tegen team
14:00 Thuis JO18-4 HSC Hermes JO18-1
De jeugd gaat het veld op

Voorlopig nog geen zaalhockey

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 14 januari en de daar aangekondigde versoepelingen hebben we als club besloten om in ieder geval voorlopig nog niet te gaan zaalhockeyen. Omdat er nog steeds geen competitie gespeeld kan worden, gaan we ook niet trainen in de zaal. We zijn wat betreft het zaalhockey verder in afwachting van wat de KNHB de komende week zal aankondigen en wat er eventueel bij de volgende persconferentie (25 januari) besloten gaat worden.

 

We gaan vanaf aanstaande maandag 17 januari lekker het veld op!

We hebben voor de komende 3 weken een aangepast trainingsschema gemaakt waarin alle ABCD8E teams minimaal 1 x per week training hebben. Dit schema staat in de bijlage. 


Kijk goed in het schema want ondanks dat dit voornamelijk is ingedeeld volgens het reguliere trainingsschema, hebben we wel een aantal wijzigingen doorgevoerd in de tijd en veld indeling.

Vanaf 7 februari gaan we trainen volgens het reguliere winterschema. Dit schema zullen we tegen die tijd weer delen voor de zekerheid. Op vrijdag 18 februari zal er sowieso geen training zijn i.v.m. de voorjaarsvakantie.

Na de voorjaarsvakantie, dus vanaf maandag 28 februari, gaan we in principe weer trainen volgens het normale trainingsschema zoals dat in de app staat. Dit allemaal uiteraard afhankelijk van de tegen die tijd geldende maatregelen.

We hopen dat het weer het ook zal toelaten dat we gewoon lekker kunnen gaan trainen en spelen. Hou er wel rekening mee dat het koud kan zijn, dus zorg voor warme kleding als je naar de training komt en zeker als je na de training weer naar huis moet fietsen! Eventuele afgelastingen door het weer zullen we via de website en social media communiceren. Bij geen bericht gaan de trainingen gewoon door.

 

Onderlinge wedstrijden

Ook willen we op de zaterdagen weer onderlinge wedstrijden gaan spelen op het veld. We willen dit de komende 4 weekenden gaan doen maar omdat we niet genoeg ruimte hebben, zal het erop neerkomen dat iedereen minimaal 2 wedstrijden zal spelen in deze 4 weken. Het programma hiervoor zullen we zo snel mogelijk klaar maken en uiterlijk woensdag 19 januari delen.

Als jullie team hier niet aan mee wil doen dan kan dat tot uiterlijk woensdag 19 januari via de coach doorgegeven worden op het volgende e-mail adres: [email protected].

Toeschouwers zijn helaas nog niet welkom. De horeca zal wel open zijn voor take away voor spelers en staf.

6E en F jeugd

De komende 3 weken zal er voor de 6E en F jeugd nog geen training zijn. Zolang de midwintercompetitie niet door kan gaan vanwege de maatregelen, zullen de teams onderlinge wedstrijdjes spelen op de zaterdag. Het schema hiervoor zal ook uiterlijk aanstaande woensdag 19 januari bekend zijn. Vanaf 7 februari zullen we tot de voorjaarsvakantie 1x in de week gaan trainen. Na de voorjaarsvakantie gaan we weer volgens het reguliere trainingsschema trainen.

De technische commissie jeugd

 
Bijlage: Trainingsschemajan22.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda