Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 5 thuiswedstrijd(en) en 6 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 27 november 2021
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis MD1 HC Athena MD1
09:00 Thuis J6E Blauw MHC Alliance J6E2wit
09:00 Uit JF Oranje Xenios JF1
10:00 Thuis J8E3 AHC IJburg J8E3
10:00 Uit MF Rood MHC de Reigers MF2

zondag 28 november 2021
Tijd T/U Team Tegen team

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden
Afscheid technische staf Dames 1

Dames 1 zal komend seizoen begeleid worden door een nieuwe technische staf. Bloemendaal neemt afscheid van de huidige coach Jeroen Visser, assistent coach Diederik van Weel en assistent trainer Vincent Opgelder.


Jeroen, Diederik en Vincent hebben het, gedurende de afgelopen twee rare seizoenen, hartstikke goed gedaan. De groep is stabiel en heeft zich goed ontwikkeld. Ook de resultaten zijn naar tevredenheid. Er worden kleine stapjes naar de middenmoot gezet, waarmee de damus inmiddels zijn uitgegroeid tot een stabiele hoofdklasser.


Niettemin is besloten om niet door te gaan met Jeroen en Diederik. Op basis van een uitgebreide evaluatie met het team en de staf is besloten dat continuering met Jeroen en/of Diederik bij de dames niet de meest gewenste oplossing zou zijn. Vincent Opgelder gaat verhuizen naar het zuiden van Nederland en zal daar zijn trainersactiviteiten voortzetten.


Er wordt dus gekozen voor een geheel schone lei en dus een nieuwe technische staf. De commissie tophockey praat inmiddels met enkele goede kandidaten en hoopt en verwacht binnen enkele weken een nieuwe trainer/coach aan te stellen.Foto: Koen Suyk

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda