Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
31/01 Corona update: training en wedstrijden jeugd

Extra update 31/01:

Een belangrijke reminder is dat het oefenveldje NIET toegankelijk is tijdens wedstrijden van Dames 1 en Heren 1. Ook mag er GEEN publiek aanwezig zijn tijdens wedstrijden en trainingen. De jeugd kan wel lekker zelfstandig ballen op veld 2.

De onderlinge wedstrijdjes op 31 januari voor de jeugd op veld 3 en 4 zijn vanwege de kou en witte velden afgelast.

Eerder nieuwsbericht 13/01:

De persconferentie van dinsdag 12 januari bracht geen nieuwe maatregelen of versoepelingen: het maatregelenpakket zoals dat is benoemd op 14 december blijft in elk geval van kracht tot en met 9 februari. De KNHB buigt zich nu over de gevolgen die dit heeft voor de mogelijke herstart van de competities en komt uiterlijk 16 januari met meer informatie.

Nog steeds geldt dat "kinderen in teamverband buiten mogen sporten en onderling wedstrijden mogen spelen met teams van de eigen club. Er wordt geen competitie gespeeld en kinderen met klachten die kunnen wijzen op corona blijven thuis."


HC Bloemendaal richt de komende weken als volgt in:

- Het lopende trainingsprogramma ‘light’ wordt voortgezet tot nader order.
- Tot aan de voorjaarsvakantie gaan we weer onderlinge wedstrijden spelen, waarbij het kan zijn dat een team één van de weekenden vrij is. We hebben (zoals sommige andere clubs doen) alternatieve spelvormen voor de zaterdagen overwogen (denk aan gemixte teams, 6 tegen 6 op kleinere velden, shoot-outs, laddercompetitie, e.d.). Toch hebben we gekozen voor onderlinge wedstrijden en om die, zo goed en zo kwaad als dat lukt, zo passend mogelijk te laten zijn. We denken namelijk dat dat voor de meeste kinderen toch leuker en leerzamer is.
- Deze zaterdag 16 januari starten de onderlinge wedstrijden voor de ABCD-jeugd.
- De EF-jeugd start (in verband met de kou) een week later op zondag 24 januari met wedstrijdjes. Streven is om de F- en 6E-jeugd in de eigen teams te laten spelen en de 8E-jeugd de eerste drie wedstrijden in gemixte teams te laten spelen en laatste keer in de eigen teams.
- Als de temperatuur rond het vriespunt is, kunnen de velden niet bespeeld worden, dus hou vrijdag en zaterdag de website goed in de gaten.

Het wedstrijdprogramma voor de zaterdag komt uiterlijk woensdagavond in de HCB app.

Of de keeperstrainingen daadwerkelijk maandag 18 januari kunnen opstarten, laten we zo snel mogelijk weten.

Afhankelijk van wanneer en hoe de KNHB start met competities, bepalen we wat te doen in en na de voorjaarsvakantie.


We houden de moed erin!

Mede namens, Ewoud, Sjoerd, Diederik, Ewout, Vincent, Lot en Brigje,

Lara Frank
Bestuurslid Jeugd


 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda