Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Ook een kado van Osaka in de zak van Sinterklaas? Bekijk de actie!

Ben je nog op zoek naar een Sinterklaas of Kerst kado? De hele week zijn er bij OSAKA verschillende online acties i.v.m. Black Friday. Van vrijdag 27 t/m maandag 30 november ontvang je op bijna het gehele assortiment 25% korting (m.u.v. clubkleding). Een van de artikelen waar je 25% korting op krijgt zijn baselayers (warme ondershirts), ideaal om warm te blijven nu het wat kouder is. Let op: de acties gelden alleen als je online bestelt.

Daarnaast betalen Sinterklaas, de Kerstman en leden van HC Bloemendaal tot 18 december geen verzendkosten. Vul bij het afrekenen de kortingscode in: CLUB-BLOEMENDAAL-FS.

Bijna de gehele collectie clubkleding is online verkrijgbaar. Helaas zijn enkele maten van de wedstrijdshirts nog helemaal uitverkocht. Deze worden begin februari weer verwacht. 

Mail naar [email protected] om een afspraak te maken om je aankopen in de winkel te doen. Maar nu er geen verzendkosten worden berekend, vragen we je wel om zoveel mogelijk online te shoppen. Daar gelden ook alleen de Black Friday acties.

Ga dus snel naar de online shop van OSAKA.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda