Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Corona-update 16 oktober

Hieronder lees je de impact van de verscherpte corona-maatregelen die op de persconferentie van 13 oktober jl. zijn afgekondigd. Ook voor onze club  hebben de maatregelen helaas weer vergaande gevolgen. 


Voor de Jeugd

- competitiewedstrijden worden afgelast tot en met - in ieder geval - 11 november a.s.;

- de trainingen voor de jeugd gaan de komende week (na de herfstvakantie) gewoon door volgens het normale schema (ook na 16.45 uur op veld 3 en 4). In de loop van de volgende week komt er een nieuw schema door het wegvallen van veld 3 en 4 i.v.m. de snel invallende duisternis.  

- er wordt intussen hard nagedacht over een alternatief hockey-programma voor de zaterdagen, binnen de huidige mogelijkheden. Zodra we daarover meer weten, krijgen de managers en coaches daarover bericht en maken we het ook bekend via site en app.

-ook de zaalhockeycompetitie gaat niet door; voor de ABC-jeugd zijn er ook geen zaaltrainingen; de zaaltrainingen voor D- en 8E-jeugd in de Tetterodehal gaan wel gewoon door.


Voor Senioren / Veteranen

- vanaf 14 oktober 22.00 uur is trainen door senioren niet meer toegestaan;

- competitiewedstrijden worden afgelast tot en met - in ieder geval - 11 november a.s. 


Voor het Tophockey

Ook voor Heren 1 en Dames 1 geldt: geen competitiewedstrijden tot en met 11 november. Dit betekent concreet dat de speelrondes van 18 en 25 oktober en 8 november geen doorgang vinden. De KNHB heeft hiertegen nog geprotesteerd (zie  hockey.nl), maar inmiddels heeft de Minister tegenover de NOS laten weten om  (afgezien van de eerste en eredivisie in het voetbal) geen uitzondering meer te maken voor andere sporten. Dames 1 en Heren 1 blijven in ieder geval wel in training, met in achtneming van de nu daarvoor geldende regels.


Horeca, kleedkamers en douches in het clubhuis blijven gesloten; alleen de wc's blijven toegankelijk. 


Voor meer informatie over de maatregelen en de gevolgen voor het hockey kun je  ook kijken op knhb.nl. En houd de actuele berichtgeving op de website en de app goed in de gaten. 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda