Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Registreren met QR-code? Hoe werkt dat?
In onze corona-update hebben we toegelicht wie zich op de zaterdag- en zondag moet registreren bij een bezoek aan de club. We hebben gemerkt dat de registratie nogal wat vragen oproept, vandaag hieronder nog een Q&A:

Waar kan ik mij bij een bezoek aan de club registreren?
Dat kan bij de ingang van de club. Met je mobiele telefoon scan je daar een QR-code. Of via deze link

Hoe werkt dat, zo'n QR code?
Je scant de QR code direct met de foto-app op je telefoon (Apple of Android vanaf versie 9), of  - bijvoorbeeld als je een oudere Android versie hebt - met een QR-app die je kunt downloaden in de PlayStore of AppStore. Vrijwilligers aan de ingang kunnen je behulpzaam zijn, mocht het niet lukken.

En als ik geen mobiele telefoon heb?
Je kunt je ook registeren met de mobiele telefoon van iemand anders. Vrijwilligers aan de ingang kunnen hierbij ook behulpzaam zijn.

Hoe verloopt de registratie verder?
Heb je de QR-code bij de ingang gescand, dan kun je doorlopen naar binnen en de registratie op je telefoon completeren. Dat gaat als volgt. Na het scannen op de QR code kom je in een beginscherm met een gezondheidsverklaring. Onderin het scherm maak je een keuze tussen 'aanmelden als lid' of 'als bezoeker'. Kies je voor 'aanmelden als lid', dan kun je je lidnummer en wachtwoord invullen en worden je persoonlijke gegevens automatisch opgehaald uit LISA. Weet je je inloggegevens niet, meld je dan aan 'als bezoeker'. Als bezoeker moet je je persoonlijke gegevens handmatig invullen. Daarna vul je de dag en het tijdblok in waarop je op de club aanwezig bent. Tenslotte tik je op 'aanmelden'. Daarmee is je registratie compleet.

Moet ik mij iedere keer weer registeren?
De registratie geldt alleen op de dag zelf en voor een bepaald tijdsblok. Kom je later, of op een andere zaterdag of zondag terug op de club, moet je je opnieuw aanmelden.

Waarom moet ik toch een gratis ticket voor de wedstrijden van Dames en Heren 1 kopen?
Onze accomodatie heeft in vergelijking met veel andere clubs een beperkte capaciteit. Om alle bezoekers een veilige omgeving te bieden, waarin we alle corona-regels respecteren, hanteren we een maximum aantal bezoekers. De wedstrijden van onze Damus en Heren trekken veel publiek, daarom zetten we tijdens die wedstrijden veld 1 af en krijg je alleen toegang met een ticket. Dus ook als je je al hebt geregistreers, moet je een ticket hebben.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
De gegevens dienen uitsluitend voor een eventueel contactonderzoek voor de GGD.
We gaan uiteraard zeer zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Na twee weken worden de gegevens vernietigd.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda