Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
UPDATE: Corona-regels per 23 september 2020

Het NOC*NSF heeft een nieuwe corona-handreiking bekend gemaakt waarin ons strengere maatregelen worden opgelegd. De gemeente Bloemendaal heeft deze handreiking bindend verklaard in de gemeentelijke bepalingen. En wij dienen ons dan ook hieraan te houden.


Aangepast corona-protocol

Wat houden deze bepalingen in en welke wijzigingen hebben we aangebracht in de corona-regels? Hier kun je het aangepaste protocol met alle corona-regels die vanaf 2 september gelden op HC Bloemendaal nog eens doorlezen. Hieronder benoemen we alleen kort de wijzigingen ten opzichte van onze eerder gepubliceerde corona-regels.


Voor de zaterdagen:

- zijn max. 5 toeschouwers/begeleiders per bezoekend team welkom

- hoeven jeugdspelers en begeleiders die op het DWF (digitaal wedstrijdformulier) staan, zich niet te registreren aan de ingang van de club

- moeten alle overige personen die de accommodatie binnengaan zich registreren door bij de ingang van de club een QR-code te scannen met de mobiele telefoon (registreren via de website is helaas niet meer mogelijk).

- zijn de kleedkamers open en toegankelijk voor jeugdteams. Omkleden en een teambespreking is toegestaan, douchen mag niet. Houdt er rekening mee dat begeleiders wel 1,5 m afstand in acht nemen van elkaar en de kinderen.

- kun je na de wedstrijd even blijven om iets te drinken of te eten. Dat mag echter alleen buiten en zittend.Voor de Zondagen:

- mogen toeschouwers van wedstrijden bij D1 en H1 rondom veld 1 alleen zittend kijken. Op onze club hebben we snel zo veel mogelijk zitplaatsen rondom veld 1 gecreƫerd met banken en een tribune. Maar zoals je begrijpt, is het aantal zitplaatsen door de ligging en de faciliteiten rondom de velden gemaximeerd en zal op zondagen rondom de hoofdklasse gelden vol = vol. De ernst van de situatie zorgt er helaas voor dat we wellicht mensen zullen moeten weigeren.

- moeten toeschouwers voor wedstrijden van D1 of H1 een gratis ticket kopen om toegang te krijgen.

- senioren/veteranen die op zondag hun wedstrijd (komen) spelen en op het DWF vermeld staan, hoeven zich niet te registreren, maar.... wil je vooraf of achteraf bij de wedstrijd van D1/H1 kijken, ben je welkom, maar moet je wel een gratis ticket aanschaffen.


Verder geldt voor de zondagen het volgende:

- de kleedkamers blijven gesloten voor senioren/veteranen. Hierbij wordt een uitzondering gemaakt voor D1 en H1 en hun tegenstanders.


- je kunt na je wedstrijd natuurlijk blijven om nog iets te drinken of te eten. Dat kan echter alleen buiten en zittend op de daartoe aangewezen teambanken of tribune.Verder overweegt het bestuur om binnenkort entree te heffen voor wedstrijden in de Hoofdklasse Dames en/of de Tulp Hoofdklasse Heren. De extra corona-kosten die de club moet maken, hopen we hiermee enigszins te kunnen compenseren. Deze beslissing is nog niet definitief, we komen hier binnenkort op terug.Vergaderen en eten op de club

Door de weeks vergaderen met je team of commissie op de club kan, maar altijd vooraf afstemmen met Ronald Duijtshof: [email protected]

Eten met je team of commissie op de club kan, maar altijd vooraf afstemmen met Mathieu Emmen: [email protected]


 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda