Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 15 oktober 2022
Tijd T/U Team Tegen team
14:00 Thuis JO18-4 HSC Hermes JO18-1
Corona-regels tijdens de competitie
Alhoewel het corona virus helaas nog niet uit ons land is verdwenen, is het gelukkig wel zo dat de hockeycompetities weer van start gaan. Afgelopen weekend hebben we succesvol met zijn allen de Kick Off van het seizoen beleefd. En komend weekend start voor een aantal teams de competitie weer. 


Om ervoor te zorgen dat we met elkaar kunnen blijven hockeyen, is het vanzelfsprekend van groot belang dat iedereen zich aan de speciale richtlijnen en afspraken houdt. We hebben een corona protocol opgesteld en daarin zo omvattend mogelijk alle regels samengevat. Het volledige document kun je vinden op onze site onder het kopje 'De Club'. Klik hier voor het corona-protocol van HCB.


Dit protocol is een levend document, dat continu bij  actuele ontwikkelingen wordt aangepast. Uiteraard zullen we bij (grote) wijzigingen hiervan melding maken in een nieuwsbericht.


Hieronder kort onze regels op een rij;

- Bij gezondheidsklachten blijf je thuis en laat je je testen
- Jeugd tot en met 12 jaar hoeft onderling geen afstand te bewaren maar houd zo veel mogelijk 1,5 meter afstand tot volwassenen
- Jeugd van 13 tot en met 17 jaar hoeft onderling geen afstand te bewaren maar moet wel 1,5 meter afstand bewaren tot volwassenen
- Vanaf 18 jaar houd je buiten spelsituaties altijd 1,5 meter afstand van elkaar

- Volg de aangelegde looproutes
- Toeschouwers bij trainingen en wedstrijden zijn welkom, maar houd 1,5 meter afstand van elkaar
- Geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan

- Op zaterdagen en zondagen registreer je je als toeschouwer via de QR code bij de ingang
- Kom je op de club om zelf een wedstrijd te spelen (als HCB'er of als tegenpartij) dan hoef je je niet apart te registreren omdat we je registratie al hebben via het wedstrijdformulier

- Na je training en wedstrijd is het voorlopig alleen mogelijk om buiten op het terras te zitten. Je komt alleen in het clubhuis om te bestellen
- Wc’s in het clubhuis zijn geopend
- Kleedkamers zijn gesloten (uitgezonderd voor D1 en H1 en tegenstanders van de landelijke jeugdcompetitie die langer dan 45 minuten onderweg zijn)
- Aan het begin van de wedstrijd wordt de 'handshake' vervangen door een 'stickshake'
- Neem je eigen bidon/waterfles en fluitje mee en gebruik zoveel mogelijk hetzelfde cornermasker. Reinig keepersspullen altijd voor dat een ander deze weer gaat gebruiken.

- Bij uitwedstrijden verzamel je niet bij de paaltjes. Als je met personen buiten je huishouden in één auto zit, draag dan een mondkapje (voor C-teams en ouder)
- En lees de geldende corona-regels na op de website van de club die je gaat bezoeken. Sommige clubs passen de regels net even anders toe.

- Vergaderen of eten met je team op de club kan, maar altijd vooraf afgestemd met Ronald ([email protected] hcbloemendaal.nl) of Mathieu ([email protected])

- Tot slot ben je positief getest op corona en onlangs op de club geweest? Volg dan de basisregels van de Rijksoverheid en neem contact op met bestuurslid Michiel Stange, via nummer 06-40935831 of via mail, [email protected]. Michiel is vanuit het bestuur aanspreekpunt voor alle corona maatregelen. Ook voor vragen over dit protocol of andere corona zaken kun je hem contacten.


Wil je het volledige protocol lezen, klik dan hier.


Ook de KNHB heeft op haar website veel informatie staan over corona en de hockeycompetitie. Hier krijg je naast een uitgebreide uitleg ook overzichtelijk antwoord op veelgestelde vragen. 


Het is belangrijk dat we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid nemen: als hockeyclub, alle hockeyers, vrijwilligers en hockeyfans. We vragen iedereen om de richtlijnen goed door te nemen en ouders hun kinderen goed te informeren, zodat we er gezamenlijk voor zorgen dat we competitie kunnen blijven spelen op een veilige en verantwoorde manier.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda