Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Dames 1 in de zaal lekker op stoom
In de wintermaanden is het altijd stil rondom Dames en Heren 1, maar dat betekent niet dat er ook niets gebeurt. De Dames zijn deze winter serieus bezig in de zaal, ze staan eerste en hebben zich daarmee al geplaatst voor het Districtskampioenschap op 2 februari. Hoogste tijd voor een korte update van coach Jeroen Visser.

Hoe is het zaalteam samengesteld?
We zijn begonnen met twaalf speelsters en hebben die de eerste weken steeds doorgewisseld. Wel lekker met zijn allen trainen, maar niet allemaal mee de zaal in op zondag. Dat is niet altijd makkelijk, omdat de teamsamenstelling elke keer anders is. Nu we richting de kampioenschappen gaan, zullen we met een kleinere groep ons intensief gaan voorbereiden.

Wat is de doelstelling van dit zaalseizoen?
Afgelopen jaren waren de dames al steeds beste van het district, maar promotie zat er niet in. Dit jaar hopen we die stap wel te maken. We trainen dit jaar meer dan voorheen; minimaal twee keer per week 's ochtends in Amsterdam. Zaalhuur blijft lastig waardoor we niet echt veel keus hebben qua tijd en locatie.
Onze focus ligt natuurlijk op het veld, daarmee starten we deze week overigens alweer, maar zo'n zaalseizoen helpt altijd voor het veldspel en zo kom je ook weer fit het veld op. Het doel is zeker om te promoveren, dat wordt nog een hele klus, maar we doen hard ons best.

Wij wensen de Damus met aanvoerster Laurien Boot heel veel succes tijdens de Districtskampioenschapppen op 2 februari. Als zij deze winnen, mogen ze 9 februari een plekje in de Hoofdklasse proberen te veroveren.Foto Koen Suyk©
 


 
 
Share

terug naar vorige scherm
Lustrum website
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda