Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Ook indeling Meisjes A bekend
Na lang puzzelen is nu ook de teamindeling van de MA bekend. Alle teams van het nieuwe jaar staan nu op de site.
We hebben uiteraard weer ons uiterste best gedaan om iedereen in het juiste team te plaatsen.Wij weten dat de ideale teamindeling niet bestaat maar we proberen elk jaar weer in de buurt te komen. Voor de indeling hebben we gekeken naar de selectietrainingen, de coachformulieren, het enthousiasme en de inzet van de kinderen, vriendenverzoeken en de THEO beoordelingsapp. Dit is zoals elk jaar weer een enorme puzzel. We hopen dat iedereen blij is met het resultaat.

Vanwege de nieuwe wet persoonsbescherming (de AVG) hebben we dit jaar de nieuwe teamindeling achter het inloggedeelte op de site geplaatst. Om deze te kunnen inzien klik je op deze link (https://team.lisa-is.nl/Documents) of ga je naar de site: www.hcbloemendaal.nl (dit kan dus niet via de app!). Rechts bovenaan in de blauwe balk kun je inloggen. Hiervoor heb je het lidnummer en het wachtwoord nodig (het lidnummer staat onder andere op het aannameformulier, de Muspas en op de factuur voor de contributie). Mocht je jouw wachtwoord vergeten zijn, klik dan op "wachtwoord vergeten", dan ontvang je zo snel mogelijk een nieuw wachtwoord.

Als je ingelogd bent, klik dan bovenaan in de blauwe balk op club en vervolgens op documenten onder het kopje organisatie. Daar vind je de indelingen per categorie voor seizoen 2018-2019.

Tot slot verheugen we ons erop om iedereen weer vol enthousiasme met zijn of haar nieuwe team te zien tijdens de kick-off op 1 september.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
 
Agenda