Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Bloemendaal - Amsterdam in Play-Offs: Koop nu je tickets voor Hemelvaartsdag!

HC Bloemendaal is als tweede geëindigd in de reguliere hockeycompetitie en is op 5 mei met winst op Amsterdam aan de play-offs begonnen. In de tweede halve finale die plaatsvond op zondag 6 mei, was Amsterdam de winnaar. Beide wedstrijden werden bepaald door middel van shoot-outs. De derde, beslissende wedstrijd zal worden gespeeld op Hemelvaartsdag 10 mei om 12:15 uur.

Toeschouwers zijn van harte welkom op ’t Kopje om de spelers aan te komen moedigen!

De toegang tot het terrein van HC Bloemendaal bedraagt €10 voor volwassenen en €5 voor de jeugd tot en met 18 jaar en leden van Zomerzorg. Kaarten zijn online te verkrijgen via: https://www.eventbrite.nl/o/hc-bloemendaal-16501510621.

Bij voldoende beschikbaarheid zijn kaarten ook op de dag van de wedstrijd te koop bij de ingang van het terrein. Dan zijn de prijzen €15 voor volwassenen en €10 voor kinderen tot en met 18 jaar en Zomerzorgleden.

Gezien de te verwachte drukte wordt een ieder gevraagd zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Er kan geparkeerd worden op het veld naast de hockeyclub of bij parkeerplaatsen in de omgeving. Ook parkeertickets zijn vooraf online te bestellen via https://www.eventbrite.nl/o/hc-bloemendaal-16501510621.: €10. Parkeertickets ter plekke kosten €15. Onderaan volgt meer info over parkeren.

De tweede ronde van de play-offs vindt plaats op zondag 13, zaterdag 19 en eventueel zondag 20 mei. Het exacte schema wordt bekend na de eerste play-offs ronde op 10 mei.

Een tweede ronde om de derde en vierde plaats, die toegang geeft tot de Euro Hockey League volgend jaar, zal niet plaatsvinden als de nummer 1 van de reguliere competitie in de eerste ronde verliest.

We kunnen alle hulp gebruiken om dit evenement tot een succes te maken. Meld je aan als vrijwilliger via [email protected]

PARKEREN

•Kaartverkoop voor parkeerplaatsen op P1 (cricketveld) gaat uitsluitend via de link: https://www.eventbrite.nl/o/hc-bloemendaal-16501510621
•Zorg dat je een geprinte of digitale kaart bij je hebt! Inrijden gaat via de Zomerzorglaan, uitrijden via de Brederodeweg.

•Alternatieven:
–Fietsen
–Vanaf NS Haarlem met OV-fiets (15 min)
–Vanaf NS Bloemendaal lopen (19 min)
•Fietsen kun je kosteloos parkeren in de aparte fietsenstalling op het cricketveld; deze is uitsluitend bereikbaar als je via de Brederodelaan de Aelbertsbergweg inrijdt.

Zie de plattegronden in de bijlage onderaan dit bericht.


 
Bijlage: Parkeren en routebeschrijvingen PO 2018.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm