Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Hoff Advocaten hoofdsponsor Dames 1
Het Haarlemse kantoor Hoff Advocaten is de komende drie jaar de nieuwe hoofdsponsor van Dames 1. 

Bloemendaal is heel blij met deze nieuwe sponsor. Hoff Advocaten, gevestigd aan het Florapark, is gespecialiseerd in de procespraktijk voor financiĆ«le instellingen en voor vermogende particulieren met hun ondernemingen. 

Advocaat Jerry Hoff heeft twee dochters op Bloemendaal spelen: Florien in MD3 en Madeleine in M8E2. De laatste wordt gecoacht door Jorge Nolte die ook verantwoordelijk is voor Dames 1. Het is de bevlogenheid en overtuigingskracht van Jorge die Jerry Hoff raakte en enthousiast maakte voor Dames 1. 

Hoff ziet veel parallellen met zijn advocatenkantoor. 'Met ons kantoor behoren we niet tot de grootste, maar we zijn wel nationaal actief. We moeten altijd opboksen tegen de gevestigde orde van de grote advocatenkantoren aan de Amsterdamse Zuidas.' Jerry Hoff ziet dames 1 dit ook doen. 
'Het jonge dames 1 van Bloemendaal levert ook strijd tegen grote gevestigde clubs en moet zich elke keer weer waar maken.'
Zowel in de aanval als in de verdediging herkent Hoff de grote vechtlust bij de dames. 


Dames 1 kijkt uit naar het komend seizoen met Teun de Nooijer naast Jorge Nolte op de bank en  de nieuwe aanwinsten Valerie van Odijk en Pien Holleman in het veld.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda