Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Wings 

 

Wings is een netwerk/vrienden-van club waar de ondersteuning van het Bloemendaals tophockey centraal staat, maar waar de gezelligheid tijdens (bijzondere) activiteiten zeker niet op de laatste plaats komt.


De doelstelling is het geven van vleugels aan tophockey, door financiële bijdrage en aandacht. Daarnaast de verbinding te leggen tussen de leden onderling en met het tophockey/spelers. We komen regelmatig samen met verschillende sponsoren van de club, organiseren lunches en borrels, brengen interessante bedrijfsbezoeken en natuurlijk het fameuze Wings-diner met Heren- en Dames I.


De financiële ondersteuning door Wings gaat grotendeels naar het tophockey als algemene bijdrage, maar ook - indien gewenst - naar specifieke doelen ten behoeve van het tophockey. Daarnaast zijn er ook andere ondersteunende initiatieven zoals in samenwerking met TopMusch het begeleiden van spelers van Heren 1 en Dames 1 richting een maatschappelijke carrière. Binnen en rond het netwerk van Wings zoeken we stageplaatsen, 'echte' banen, maar ook sparringpartners voor de speelsters/spelers. Meerdere successen zijn op dat gebied al behaald. Dat resulteert ook in een steeds grotere waardering voor Wings vanuit het tophockey.


De Angels binnen Wings hebben natuurlijk hun focus op Dames 1, zowel financieel als maatschappelijk ondersteunend. Dankzij het support van de Angels is Dames 1 nu duidelijk gepositioneerd binnen de club, ‘Dames voor Damus’!


 

Waarom lid worden van Wings?

 

HC Bloemendaal bevindt zich al decennia lang in de top van hockeyend Nederland. Deze mooie club heeft beide vaandel-dragende teams in de Hoofdklasse. Het is een continue uitdaging de aantrekkingskracht van de club voor talentvolle spelers door de jaren (lees: generaties) heen vast te houden of aan te trekken. Gelukkig heeft onze familieclub het voordeel van een enorme betrokkenheid en deskundigheid van de leden, zowel op sportief als op financieel gebied.


Je wordt lid van Wings, niet alleen vanwege de gezellige momenten, zoals de lunches, borrels en wat nog meer; maar bovenal omdat je het belangrijk vindt om het tophockey voor Bloemendaal te behouden, zodat je ook in de toekomst kunt genieten van een EHL of Play-Off op ’t Kopje.


Interesse?


Wij hopen je bij Wings te verwelkomen. Het lidmaatschap kost €500,- exclusief BTW per jaar. Heb je interesse of vragen, mail naar [email protected]of neem contact op met een van de bestuursleden.

 

 

Wingsbestuur

Mette van der Veer

Jessica van Oeveren - Pot

Chris van den Berg

Frank van Gorkom

Paul Bossers (Voorzitter)

 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda