Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Topjeugd 

 

HC Bloemendaal hecht veel waarde aan een gedegen opleiding van de jeugd. Uitgangspunt bij de opleiding en begeleiding is om elk individueel jeugdlid op zijn of haar niveau maximaal te ontwikkelen met daaraan gekoppeld een zo groot mogelijk spelplezier.


Bloemendaal wil met de jeugdteams mee strijden op het hoogste competitieniveau. De vertegenwoordiging van jeugdspelers in de nationale en districtsteams zijn graadmeter voor het niveau van de jeugdopleiding. Het uiteindelijk streven is om talent uit de eigen opleiding door te laten stromen naar het eerste heren- of damesteam van Bloemendaal.


Onder de topjeugd van Bloemendaal vallen de eerste O18, O16, O14, O12-teams. De teams van Bloemendaal dragen een speelstijl uit die wordt gekenmerkt door technische vaardigheid gecombineerd met passie en plezier.


Instroom

Jeugdspelers uit de regio met de ambitie om richting de top van Nederland te gaan kunnen bij onze topjeugd instromen.


Wil je in aanmerking komen voor een plaats in een van onze topteams, stuur dan een mail naar [email protected] met onderstaande informatie:


* Naam + achternaam

* Geboortedatum

* Contactgegevens (e-mail + mobiel)

* Huidige club + team (+ positie)

* Huidige coach + tel nummer

* Een korte motivatie


Nadat we de mail hebben ontvangen nemen we contact met je op of je in aanmerking komt om mee te trainen met een van onze topjeugdteams. Voorwaarde is wel dat je huidige club hiervan vooraf door jezelf op de hoogte is gesteld.


Na twee (of meer) trainingen laten we je weten of je kans maakt om in te stromen in het nieuwe seizoen.


Aanmeldingen dienen uiterlijk voor maandag 13 maart binnen te zijn.

 


 

 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda