Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Teamsponsoring en reclame 

HC Bloemendaal heeft veel te bieden en is een ambitieuze club. Een club met zo’n 1.600 leden, elk weekend meer dan 2.000 bezoekers op het fraaie complex onderaan het Kopje, Heren 1 en Dames 1 in de Hoofdklasse en de Topjeugd veelal vertegenwoordigd in de landelijke topcompetities. Daarmee is HC Bloemendaal zeer aantrekkelijk voor sponsors en is bijvoorbeeld shirtreclame erg gewild. Shirtreclame wordt in principe alleen gevoerd op de tenues van Heren 1, Dames 1, Jongens en Meisjes Topjeugd A,B,C,D.


 

Ook voor de overige jeugd, senioren en veteranen teams is er veel aandacht. Het is fantastisch wanneer een lid van de club of een ouder de naam van zijn/haar bedrijf aan een team wil koppelen door het sponsoren van bijvoorbeeld wedstrijdkleding, trainingspakken, jacks, sweaters of sporttassen en deze te voorzien van bedrijfsnaam of bedrijfslogo.


 

HC Bloemendaal stelt het daarbij op prijs dat herkenbare en uniforme kleding voor haar leden, gemak en betaalbaarheid voor de teamsponsors en tegelijkertijd de belangen van onze clubsponsors optimaal en zorgvuldig worden bewaakt. Om voor alle partijen duidelijkheid te verkrijgen zijn er daarom spelregels en tarieven voor sponsoring opgesteld. Vooral om de bonte variatie aan logo’s, kleuren en (onjuiste) woordmerken tegen te gaan. Zo is het niet toegestaan het HC Bloemendaal logo en/of verwante beeld- en woordmerken op enigerlei wijze af te drukken of te gebruiken op kleding of andere uitingen zonder voorafgaande toestemming van de sponsorcommissie.


 

Deze spelregels gelden voor elke sponsor van HC Bloemendaal en vindt u hier.


 

Voor meer informatie over (team)sponsoring kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via [email protected]of de Verenigingsmanager via [email protected].

 

 

 

 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda