Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
nieuw Trimhockey 

Mensen die niet eerder hebben gehockeyd kunnen met trimhockey op een sportieve, gezellige en sociale manier kennis maken met de hockey sport (proeftraining kan altijd). Ook senioren en veteranen die wel willen hockeyen, maar zich niet vast aan een elftal kunnen of willen binden, zijn van harte welkom bij het trimhockey op HC Bloemendaal.

Naast de wekelijkse oefenmomenten worden er regelmatig onderlinge vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Ook staan er ontmoetingen en toernooitjes met andere hockeyverenigingen uit de regio in de planning. Deze wedstrijden vinden zowel op maandagavond als op woensdagochtend plaats en eventueel op andere beschikbare avonden.

Trimleden woensdagochtend

Op woensdagochtend zijn twee trimgroepen actief. Van 9.00 tot 10.15 uur staat een eerste groep enthousiaste (vrouwelijke) trimmers paraat. Na een korte warming-up volgen technische en tactische oefeningen. Tot tot slot wordt nog een onderling oefenpartij  gespeeld. De tweede damesgroep speelt van 10.15 tot 11.15 uur. Trainster en aanspreekpersoon voor deze twee groepen is Edith Karsten. Haar e-mailadres is [email protected].

Trimleden maandagavond

Op maandagavond is een gemengde  groep trimhockeyers actief van 20.45 tot 22.15 uur. Zij worden begeleid door twee deskundige trainers. Er wordt gestart met een gezamenlijke inloopronde. Aan het begin van de training worden de groepjes zoveel mogelijk ingedeeld naar kwaliteit en gezelligheid. De eerste 45 minuten bestaan voornamelijk uit leuke en leerzame oefeningen. Het laatste half uur eindigt met een partijtje. Eventueel wat later instromen na de klok van 20.45 uur, is geen probleem. Als laatste volgt een gezellige derde helft in ons mooie clubhuis waarbij een drankje gedronken kan worden en de leden elkaar nog beter leren kennen.
Co√∂rdinator is Jan-Aart Kruiswijk, [email protected]

Het trimhockey- seizoen

Het trimhockeyseizoen loopt in principe het hele jaar door. Alleen tijdens de schoolvakanties en speciale weersomstandigheden (sneeuw en vorst) wordt er niet getraind.

Aanmelding en contributie

Aanmelden als trimhockeylid kan het hele jaar door. De hoogte van de contributie kun je hier terugvinden achter "trainingsleden".

Inschrijving kan via deze link op onze website onder vermelding van "Trimhockeylid". inschrijfformulier.

 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda