Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 5 thuiswedstrijd(en) en 6 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 27 november 2021
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis MD1 HC Athena MD1
09:00 Thuis J6E Blauw MHC Alliance J6E2wit
09:00 Uit JF Oranje Xenios JF1
10:00 Thuis J8E3 AHC IJburg J8E3
10:00 Uit MF Rood MHC de Reigers MF2

zondag 28 november 2021
Tijd T/U Team Tegen team

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

 

Inschrijfformulier HC Bloemendaal


Inschrijven bij HC Bloemendaal kan via onderstaand inschrijfformulier. Voor seizoen 2022/2023 kunnen jeugdleden zich in de week na de voorjaarsvakantie aanmelden, dat wil zeggen vanaf maandag 28 februari 2022 om 10.00 uur tot maandag 7 maart 2022 om 10.00 uur. Het precieze tijdstip van de aanmelding in dit tijdvak is daarbij niet relevant. G-hockeyers, senioren, veteranen, trimhockeyers en PlusMusleden kunnen zich het hele jaar door inschrijven. HC Bloemendaal werkt niet met wachtlijsten. Dus als jouw kind vorig seizoen geen lid kon worden, moet het voor het komend seizoen opnieuw worden aangemeld.


Voor aanmelding bij de Musjes geldt dat een kind vóór 1 december 2022 zes jaar oud moet zijn. Let op: een kind dat tussen 1 oktober en 1 december jarig is, moet bij aanvang van het hockeyseizoen naar groep drie van de basisschool gaan om Mus te kunnen worden.


Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestiging van de inschrijving op het door jou ingevulde e-mailadres. In de loop van de maand mei ontvang je per mail bericht of er voor komend seizoen wel of geen plek beschikbaar is voor jouw kind.


Let er op dat je het juiste mailadres in het formulier vermeldt. Houd ook je spambox in de gaten. De ervaring leert dat e-mail dikwijls in de spambox terecht komt.


Door het versturen van het inschrijfformulier ga je tevens akkoord met betaling van de contributie via automatische incasso.


We zien jouw inschrijving graag tegemoet!


 

  
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
   
   
   
   
   
 
   
   
Trimhockey
   
Vrijwilligers
  Vrijwilligers vervullen een onmisbare rol op HC Bloemendaal. We verwachten dat elk lid of de ouders van een jeugdlid een actieve bijdrage levert. Bardienst, rijden naar uitwedstrijden en het fluiten van een wedstrijd is een taak voor alle (ouders/verzorgers van) leden. Je kunt hieronder aangeven waarvoor we je kunnen benaderen.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Studie/werk
  Soms heeft de club specifieke expertise nodig bij een vraag of project. Daarom willen we graag wat meer van jou of van de ouders van jeugdleden weten.

 
   
   
Privacyverklaring
  HC Bloemendaal verwerkt jouw persoonsgegevens conform deze privacyverklaring: https://bit.ly/2GHfWEq)

 
Ledenlijst
  Jaarlijks verspreiden we een (papieren) ledenlijst aan onze leden en de Zomerzorgleden. Daarin staan naam, adres en telefoonnummer van alle leden.

 
   
Foto's en filmpjes
  Op het terrein van HC Bloemendaal kunnen tijdens wedstrijden en evenementen foto's en filmpjes van personen gemaakt worden. Deze beelden kunnen worden gepubliceerd op de website en de Facebook, Instagram en Youtube kanalen van HC Bloemendaal. Na publicatie heb ik altijd het recht om verwijdering van beelden waar ik of mijn kind op staat te verzoeken zoals vermeld onder het kopje beeldmateriaal in de privacyverklaring.

 
   
Inschrijving jeugd gesloten
  De inschrijving voor jeugdleden voor seizoen 2021/2022 is momenteel gesloten. Voor het seizoen 2022/2023 is de inschrijving geopend van maandag 28 februari 2022 10.00 uur tot maandag 7 maart 2022 10.00 uur.

 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.


HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda