Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 

 

Inschrijfformulier HC Bloemendaal


Inschrijven bij HC Bloemendaal kan via onderstaand inschrijfformulier. Voor seizoen 2023/2024 kunnen jeugdleden zich in de week na de voorjaarsvakantie aanmelden, dat wil zeggen vanaf maandag 6 maart 2023 om 10.00 uur tot maandag 13 maart 2023 om 10.00 uur.  Het precieze tijdstip van de aanmelding in dit tijdvak is daarbij niet relevant. G-hockeyers, senioren, veteranen, trimhockeyers en PlusMusleden kunnen zich het hele jaar door inschrijven. HC Bloemendaal werkt niet met wachtlijsten. Dus als jouw kind vorig seizoen geen lid kon worden, moet het voor het komend seizoen opnieuw worden aangemeld.


Omdat er voor jongens jeugdleden nog een paar plekken open zijn kunnen zij zich nog tot 20 maart 2023 om 10 uur aanmelden.


Voor aanmelding bij de Musjes geldt dat een kind vóór 1 december 2023 zes jaar oud moet zijn. Let op: een kind dat tussen 1 oktober en 1 december jarig is, moet bij aanvang van het hockeyseizoen naar groep drie van de basisschool gaan om Mus te kunnen worden.


Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestiging van de inschrijving op het door jou ingevulde e-mailadres. In de loop van de maand mei ontvang je per mail bericht of er voor komend seizoen wel of geen plek beschikbaar is voor jouw kind.


Let er op dat je het juiste mailadres in het formulier vermeldt. Houd ook je spambox in de gaten. De ervaring leert dat e-mail dikwijls in de spambox terecht komt.


Door het versturen van het inschrijfformulier ga je tevens akkoord met betaling van de contributie via automatische incasso.


We zien jouw inschrijving graag tegemoet!


 

  
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
   
   
   
   
   
 
   
   
Trimhockey
   
Vrijwilligers
  Vrijwilligers vervullen een onmisbare rol op HC Bloemendaal. We verwachten dat elk lid of de ouders van een jeugdlid een actieve bijdrage levert. Bardienst, rijden naar uitwedstrijden en het fluiten van een wedstrijd is een taak voor alle (ouders/verzorgers van) leden. Je kunt hieronder aangeven waarvoor we je kunnen benaderen.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Studie/werk
  Soms heeft de club specifieke expertise nodig bij een vraag of project. Daarom willen we graag wat meer van jou of van de ouders van jeugdleden weten.

 
   
   
Privacyverklaring
  HC Bloemendaal verwerkt jouw persoonsgegevens conform deze privacyverklaring: https://bit.ly/2GHfWEq)

 
Ledenlijst
  Jaarlijks verspreiden we een (papieren) ledenlijst aan onze leden en de Zomerzorgleden. Daarin staan alle teamfoto's met de namen daarbij.

 
   
Foto's en filmpjes
  Op het terrein van HC Bloemendaal kunnen tijdens wedstrijden en evenementen foto's en filmpjes van personen gemaakt worden. Deze beelden kunnen worden gepubliceerd op de website en de Facebook, Instagram en Youtube kanalen van HC Bloemendaal. Na publicatie heb ik altijd het recht om verwijdering van beelden waar ik of mijn kind op staat te verzoeken zoals vermeld onder het kopje beeldmateriaal in de privacyverklaring.

 
   
Inschrijving geopend
  De inschrijving voor meisjes jeugdleden voor seizoen 2023/2024 sluit maandag 13 maart om 10 uur. Voor jongens blijft het tot 20 maart om 10 uur mogelijk om in te schrijven.

 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda