Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Talenten 


Begeleiding talenten bij Bloemendaal

In de clubvisie van HC Bloemendaal staat dat we zoveel mogelijk spelers en speelsters willen ontwikkelen zodat ze niet alleen bij Bloemendaal tot bloei komen maar ook in vertegenwoordigende elftallen aanwezig zijn. Het topjeugdplan geeft aan hoe we hier de komende jaren aan gaan werken.


Talentontwikkeling

Talentontwikkeling is daar binnen een belangrijke pijler. Hoe meer spelers en speelsters de club in Oranje, de Oranje Jeugd en de Districtselftallen heeft hoe beter onze spelers en speelsters, onze teams, onze trainers en coaches worden en hoe meer we het tophockey bij Bloemendaal ontwikkelen.

De ontwikkeling van tophockey en toptalenten is nodig omdat we met onze eerste teams in de landelijke top willen meedraaien en we de doorstroom van de jeugd naar onze topteams willen bevorderen. Met zoveel mogelijk spelers en speelsters uit de eigen jeugd spelen in de top van de Nederlandse competitie is waar we voor gaan. Dat hoort bij onze club, dat willen we zo en daar hebben we allemaal veel plezier van.


Voor wie

Voor deze groep komen in aanmerking die spelers en speelsters die talent hebben, die heel goed kunnen hockeyen, zich positief ontwikkelen en zeer gemotiveerd zijn. Zij kunnen eventueel worden geselecteerd voor het Noord-Hollands of voor het Nederlands. Spelers en speelsters worden voor deze groep uitgenodigd. Dat kan op meerdere momenten in het jaar gebeuren. Je kunt jezelf niet opgeven.


Heb je een vraag hierover? Mail naar: [email protected]


 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda