Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
sponsoring AngelWings 

ANGELWINGS: READY TO FLY!


Onze Missie

Bloemendaal heeft alles in zich om populair te zijn bij nationale en internationale topspeelsters: een club met een ijzersterke sportieve reputatie, dichtbij Amsterdam en met volop werk- en studiemogelijkheden in de directe omgeving. 

Maar topsport kost geld, tijd en toewijding. En daarvoor is aanhoudend professionele support nodig. Daarom ondersteunen de AngelWings het Dames 1-team, zowel moreel, loopbaan-technisch als financieel. Wij willen ervoor zorgen dat Dames 1 in de top mee blijft draaien. In 2016 zijn wij hiermee begonnen en we hebben nu al meer dan 50 leden.

 

Wat wij doen en wat krijg jij er voor terug?

Onze AngelWings-leden ondersteunen de meiden bijvoorbeeld met huisvesting en het vinden van een baan. Een pitch voor de AngelWings heeft een paar speelsters al een mooie baan of stageplek opgeleverd. Mede door onze bijdrage kregen de Damus leaseauto’s ter beschikking, kon een onkostenvergoeding betaald worden en werd een trainings-trip naar het buitenland gefinancierd.Uit de AngelWings is ook een nieuwe sponsor voortgekomen

Verder ondersteunen de AngelWings de Dames ook mentaal, bijvoorbeeld met (loopbaan-) coaching. En natuurlijk moedigt de gehele groep het team vaak aan bij belangrijke wedstrijden. We organiseren dan een voorbeschouwing met een interessante spreker en een gezellige borrel achteraf. We horen dan veel over het leven van de meiden: hoe hard ze trainen, hoe serieus ze met hun sport bezig zijn en wat ze willen bereiken. Dat zorgt voor verbinding over en weer, want de meiden kennen nu ook veel meer mensen langs de lijn en daardoor voelen ze zich meer gezien en erkend op de club. De AngelWings organiseren verder ook leuke evenementen, samen met de Wings, maar ook apart. We bezoeken voorstellingen in Caprera, organiseren bijeenkomsten met inspirerende presentaties en speed-dates voor meer onderlinge verbondenheid.


Lid worden?

Iedereen (m/v) die Bloemendaal en het damestophockey een warm hart toedraagt is welkom. Je kunt zelf lid worden vanaf € 500 euro per jaar of ons steunen door sponsoring, het deelnemen aan clinics of andere activiteiten,het inbrengen van ideeën en natuurlijk het aanmoedigen van de Damus tijdens de wedstrijden.

 

Doe je mee?

Stuur een mail aan [email protected]

of spreek ons aan op de club.

 

Wietske de Ruiter, Akkie Lansberg, Carissa Sorko en Gabi Helfenstein

 

 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda