Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
G-hockey 


In oktober 2007 is hockeyclub Bloemendaal gestart met G-hockey. We zijn begonnen met 4 kinderen, inmiddels staan er iedere zaterdag 27 enthousiaste kinderen op het veld!

Voor wie is G-hockey bedoeld?

G-hockey is bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar met een (licht) verstandelijke beperking, die niet rolstoel afhankelijk zijn. Ben je ouder dan 18 jaar en wil je ook graag hockeyen, neem dan contact met ons op.

Training

Iedere zaterdagochtend verzamelen we bij het clubhuis en lopen dan met z’n allen naar het veld. De training staat onder leiding van een ervaren trainster, die wordt bijgestaan door een aantal vaste jeugdleden. De training start met een gezamenlijke warming-up, waarna in kleine groepjes hockeyvaardigheden geoefend worden. De training wordt altijd afgesloten met een wedstrijdje. We volgen het g-hockey motto van de hockeybond: ‘gewoon wat gewoon kan, speciaal wat speciaal moet’. Waar nodig maken we bijv. gebruik van trainingsmateriaal in primaire kleuren. Na afloop van de training gaan we met z’n allen wat drinken in het clubhuis. Er is bewust gekozen voor het trainen op de zaterdag, omdat er dan veel jeugd op de club aanwezig is, wat de integratie ten goede komt.
 Trainster Veronique

 

G-competitie

Inmiddels doen er 3 g-teams van Bloemendaal mee met de g-competitie die georganiseerd wordt door de hockeybond. Er worden in een seizoen ongeveer 8 competitiewedstrijden gespeeld (6-tal hockey). Deze wedstrijden zijn op zaterdagochtend, waardoor op die zaterdagen de training voor het betreffende team vervalt. Zowel bij de trainingen als bij de wedstrijden staan er heel veel aanmoedigende ouders langs de kant van het veld! 


Extra’s

Naast het trainen en het spelen van wedstrijden proberen we altijd wat extra’s te organiseren. We doen mee aan toernooien, organiseren een kerstdiner, starten de tweede helft van het seizoen met bowlen en sluiten het seizoen af met een ouder/kind/broertjes/zusjes-wedstrijd, wat altijd een heleboel plezier (en spierpijn) oplevert. 

 line up verzorgen 


Geïnteresseerd?

Heb je zin om te kijken of hockey iets voor jou is? Neem dan contact op met Vickey Herman de Groot (06-10500940) of Erik Nijssen (06-10639662) of mail naar
[email protected]. Je kunt altijd vrijblijvend 3 trainingen meedoen. Sticks zijn op de club aanwezig.

 

 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda