Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Bal Haut Age 
In 1993 werd Bal-Haut-Age opgericht door 32 oud-spelers en -speelsters van  Hockeyclub Bloemendaal. Het initiatief voor deze Lawn Bowls vereniging kwam van Marthy Schipper-Hofman. Na de oprichting groeide Bal-Haut-Age binnen een jaar naar 80 leden. Elke week binden een veertigtal spelers de strijd met elkaar aan. Vele oudgedienden, ook van de cricketclub en een enkele zelfs van Rood Wit, die niet meer hun favoriete hockey-sport kunnen of willen beoefenen, vinden elkaar weer op de rinks op de club. 

Wat we doen
Vanaf begin maart wordt er wekelijks Lawn Bowls gespeeld op de vrijdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur. Eind november gaat de winterstop in. In april wordt in een onderlinge competitie gespeeld om de titel Playmate van het Jaar. Ook wordt er twee maal per seizoen in toernooiverband gespeeld met Larense Lawnbowls, Haagse Bowls (KZ) en HBS (Cricketclub uit Den Haag). Elke eerste vrijdag van de maand wordt in het clubhuis van Bloemendaal gezamenlijk het noenmaal gebruikt. 

Jonge aanwas
Het is niet makkelijk om jongere spelers aan te trekken. Zou er sprake zijn van een generatiekloof? Misschien is het een oplossing om een jonge versie van Bal-Haut-Age te beginnen. Een soort club-binnen-de-club. Als iemand zich zou opwerpen om onder vrienden en kennissen eens stevig te lobbyen om op de vrijdagochtend met een flinke groep het Lawn Bowls te gaan beoefenen, dan zou dat een prachtige oplossing zijn. Wij 'oudjes' zullen ons bescheiden opstellen. Een goed idee, wil je meedoen of eerst meer informatie? Mail naar Ria Francken - v.d. Broek: [email protected]Bal-Haut-Age bestuur 
Voorzitter: Elmy Colthoff
Secretaris: Ria Francken - v.d. Broek (e-mail:[email protected]
Penningmeester: Boudewijn Bach 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda