Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 

Inschrijfformulier HC Bloemendaal

 


De inschrijving van jeugdleden voor seizoen 2021/2022 is geopend vanaf maandag 1 maart 2021 10.00 uur tot maandag 8 maart 2021 10.00 uur. Alle inschrijvingen buiten dit tijdvak zullen niet in behandeling worden genomen. Het precieze tijdstip van de aanmelding in dit tijdvak is daarbij niet van relevant.

 

LET OP: jeugdleden kunnen zich uitsluitend inschrijven als zij vóór 1 december 2021 zes jaar oud zijn èn minimaal in groep drie van de basisschool zitten. Bij aanname dient een kopie identiteitsbewijs te worden getoond.

 

Inschrijven bij HC Bloemendaal kan uitsluitend via onderstaand inschrijfformulier op deze website. Als je het inschrijfformulier goed hebt doorlopen, zie je op het scherm een bevestiging dat wij jouw inschrijving hebben ontvangen en zal je via het opgegeven mailadres ook een bevestiging per mail ontvangen. het blijkt dat eze bevestigingsmail en ook latere correspondentie over aanname dikwijls in de spambox terecht komt. Houd deze postbus de komende tijd dan ook goed in de gaten.

 

Door het versturen van het inschrijfformulier ga je tevens akkoord met betaling van de contributie via automatische incasso.

 

De allerjongste jeugd (musjes) krijgt per mail rond 1 mei bericht over de aanname. Vanaf de F jeugd zullen we zo snel mogelijk na 1 mei jou informeren over een eventueel lidmaatschap.

 

Uitsluitend tot 1 juni kan worden gecorrespondeerd over de aannames en afwijzingen. Na deze datum zal niet meer op jouw mail worden gereageerd! Let er dus op dat je het juiste mailadres in het formulier vermeld.

 

HC Bloemendaal werkt niet met wachtlijsten, dus als jouw kind vorig jaar geen lid kon worden, moet het voor het komend seizoen opnieuw worden aangemeld.

 

G-hockeyers, senioren, veteranen, trimhockeyers en PlusMusleden kunnen zich het hele jaar door inschrijven.

 

Wij zien jouw inschrijving graag tegemoet.

  
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
   
   
   
   
   
 
   
   
Trimhockey
   
Vrijwilligers
  Vrijwilligers vervullen een onmisbare rol op HC Bloemendaal. We verwachten dat elk lid of de ouders van een jeugdlid een actieve bijdrage levert. Bardienst, rijden naar uitwedstrijden en het fluiten van een wedstrijd is een taak voor alle (ouders/verzorgers van) leden. Je kunt hieronder aangeven waarvoor we je kunnen benaderen.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Studie/werk
  Soms heeft de club specifieke expertise nodig bij een vraag of project. Daarom willen we graag wat meer van jou of van de ouders van jeugdleden weten.

 
   
   
Privacyverklaring
  HC Bloemendaal verwerkt jouw persoonsgegevens conform deze privacyverklaring: https://bit.ly/2GHfWEq)

 
Ledenlijst
  Jaarlijks verspreiden we een (papieren) ledenlijst aan onze leden en de Zomerzorgleden. Daarin staan naam, adres en telefoonnummer van alle leden.

 
   
Foto's en filmpjes
  Op het terrein van HC Bloemendaal kunnen tijdens wedstrijden en evenementen foto's en filmpjes van personen gemaakt worden. Deze beelden kunnen worden gepubliceerd op de website en de Facebook, Instagram en Youtube kanalen van HC Bloemendaal. Na publicatie heb ik altijd het recht om verwijdering van beelden waar ik of mijn kind op staat te verzoeken zoals vermeld onder het kopje beeldmateriaal in de privacyverklaring.

 
   
Inschrijving jeugd gesloten
  De inschrijving voor jeugdleden voor seizoen 2020/2021 is momenteel gesloten. Voor het seizoen 2021/2022 is de inschrijving geopend van maandag 1 maart 2021 10.00 uur tot maandag 8 maart 2021 10.00 uur.

 

HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda