Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Wings

Ruim 10 jaar geleden is Wings opgericht ter ondersteuning van met name het tophockey op HC Bloemendaal.

 

Waarom lid worden van Wings?

Je wordt lid van Wings, niet alleen vanwege de gezellige momenten, zoals de lunches, borrels en het fameuze Wings-diner met Heren- en Damus I; maar bovenal omdat je het belangrijk vindt om het tophockey voor Bloemendaal te behouden, zodat je ook in de toekomst kunt genieten van een EHL of Play-Off op ’t Kopje.

 

HC Bloemendaal bevindt zich al decennia lang in de top van hockeyend Nederland. Deze mooie club heeft beide vaandel-dragende teams in de Hoofdklasse. Het is een continue uitdaging de aantrekkingskracht van de club voor talentvolle spelers door de jaren (lees: generaties) heen vast te houden of. Gelukkig heeft onze familieclub het voordeel van een enorme betrokkenheid en deskundigheid van de leden, zowel op sportief als op financieel gebied.

 

Wat we doen

Wings is een business-/vrienden-van club waar de ondersteuning van het Bloemendaals tophockey centraal staat, maar waar de gezelligheid tijdens (bijzondere) activiteiten zeker niet op de laatste plaats komt. We komen regelmatig samen met verschillende sponsoren van de club of organiseren bijeenkomsten met de AngelWings (zie de eigen AngelWings pagina onder Sponsoring). De financiële ondersteuning door Wings gaat grotendeels naar het tophockey als algemene bijdrage, maar ook - indien gewenst - naar breedte-hockey of naar specifieke doelen ten behoeve van de club.

 Een paar jaar geleden is in samenwerking met TopMusch gestart met een nieuw initiatief: het begeleiden van spelers van Heren 1 en Dames 1 richting een maatschappelijke carrière. Binnen en rond het netwerk van Wings zoeken we stageplaatsen, 'echte' banen, maar ook sparringpartners voor de spelers. Meerdere successen zijn op dat gebied al behaald. Dat resulteert ook in een steeds grotere waardering voor Wings vanuit het tophockey.

 

Interesse?

We hopen jullie bij Wings te verwelkomen. Heb je interesse of vragen, mail naar [email protected] of neem contact op met een van de bestuursleden.

 

In de loop der jaren is er een en ander veranderd bij Wings, maar één aspect is nog steeds hetzelfde: het lidmaatschap kost €  500 exclusief BTW per jaar.

 

 

 

Wingsbestuur

Reinoud ten Cate

Frank van Gorkom

Piet Jonkers

Jeroen van der Toorn

Chris van den Berg

Tim Jenniskens

Hans Bos (voorzitter)

 

 

Wings-agenda 2018-2019 (onder voorbehoud)

28 april: thuisdubbel Dames- en Heren 1 met (Angel-)Wingsborrel

mei: play-off lunch/borrel (Angel)Wings


 

 
Nieuws

Er zijn op dit moment geen items in deze categorie

 
Leden
Hier komen de Wingsleden te staan als je bent ingelogd. Wings is een vriendenclub ter ondersteuning van het tophockey op HC Bloemendaal. Gezelligheid komt bij Wings zeker niet op de laatste plaats. We komen regelmatig samen met de verschillende sponsors van de club of organiseren bijeenkomsten met de AngelWings.  
 
Wat we doen 
HC Bloemendaal bevindt zich al decennia in de top van hockeyend Nederland. De club heeft beide vaandel-dragende teams in de hoofdklasse. De club is continue bezig de aantrekkingskracht van de club voor talentvolle spelers te behouden. Gelukkig heeft onze familieclub het voordeel van een enorme betrokkenheid en deskundigheid van haar leden, zowel op sportief, financieel en zakelijk gebied. De financiële ondersteuning door Wings gaat grotendeels naar het tophockey als algemene bijdrage, maar ook - indien gewenst - naar het breedte-hockey of naar specifieke doelen ten behoeve van de club. 
 
Waarom lid worden 
Je wordt lid van Wings omdat je het belangrijk vindt om het tophockey voor Bloemendaal te behouden, zodat je ook in de toekomst kunt genieten van een EHL en play-offs op ’t Kopje. En natuurlijk ook voor de gezellige momenten, zoals de lunches, borrels en het fameuze Wings-diner met Heren- en Damus 1. In de loop der jaren is er best een en ander veranderd bij Wings, maar één aspect is nog steeds hetzelfde: het jaarlijkse lidmaatschap bedraagt €500. 
 
Interesse? 
We hopen je binnenkort bij Wings te kunnen verwelkomen. Heb je interesse of vragen, mail naar [email protected] of neem contact op met een van de bestuursleden via de commissiepagina op deze site. 


  
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda