Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Wings

Zo’n 10 jaar geleden is Wings opgericht ter ondersteuning van, vooral, het tophockey op HC Bloemendaal.

Niet alleen vanwege de gezellige momenten, zoals de lunches, borrels en het fameuze Loetje/Heren I diner, maar bovenal omdat we er met z'n allen hard aan moeten trekken om het tophockey voor Bloemendaal te behouden en niet voor het laatst van een lokaal georganiseerde EHL of Play-off hebben mogen genieten, vragen we jullie lid te worden van Wings.

Tophockey-ondersteuning

Het tophockey van HC Bloemendaal bevindt zich al geruime tijd in een enorme en indrukwekkende spagaat. Dit kleine clubje in een klein dorp, met zeer weinig senioren (slechts 3 Dames en 5 Heren teams), heeft beide vaandel-dragende teams in de Hoofdklasse en vecht al jaren met enorm succes als een kleine Gallische nederzetting tegen de overheersing van de grote steden en clubs. Het kost moeite om de aantrekkingskracht voor talentvolle spelers door de jaren (lees: generaties) heen vast te houden of, meer specifiek voor Dames 1, op te bouwen. Daar tegenover heeft dit familieclubje het voordeel van een enorme betrokkenheid en deskundigheid van de leden, ten aanzien van (top-)hockey maar ook op financieel gebied. 


Wat we doen

Wings is een business-/vrienden-van-club waar de ondersteuning van het Bloemendaals tophockey centraal staat, maar waar de gezelligheid tijdens (bijzondere) activiteiten zeker niet op de laatste plaats komt. De financiële ondersteuning door Wings gaat grotendeels naar het tophockey, als algemene bijdrage, maar ook (indien gewenst) naar specifieke doelen (denk aan: Dames 1, trainingsfaciliteiten, breedtehockey, etc.). 

Bovendien zijn we recentelijk in samenwerking met TopMusch gestart met het begeleiden van spelers van Heren - en Dames 1 richting hun maatschappelijke carrière. Rond, maar vooral binnen, het netwerk van Wings zoeken we stageplaatsen, 'echte' banen, maar ook sparringpartners voor de spelers. De eerste successen zijn op dat gebied al behaald, hetgeen in een steeds grotere waardering voor Wings vanuit het tophockey resulteert.


Lidmaatschap

In de loop der jaren is er een en ander veranderd bij Wings, maar 1 aspect is nog steeds hetzelfde: het lidmaatschap kost (minimaal) €500,- excl. BTW verjaar.

We hopen jullie bij Wings te verwelkomen. Heb je interesse of vragen, mail naar [email protected] of neem contact op met een van de bestuursleden.Bestuur

Reinoud ten Cate: 06-50664444

Frank van Gorkom: 06-53878717

Piet Jonkers: 06-51817944

Jeroen van der Toorn: 06-54765164

Dani Bicker Caarten (tophockey carrière coördinator): 06-39723505

Hans Bos (voorzitter): 06-52726942

 

 
Nieuws

Er zijn op dit moment geen items in deze categorie

 
Leden
Hier komen de Wingsleden te staan als je bent ingelogd.